Taurus Ejendomsadministration og Ejendomsvirke fusionerer

6. september 2023

Pr. 5. september 2023 fusionerer Taurus Ejendomsadministration og Ejendomsvirke.

Taurus har gennem de seneste næsten 10 år med professionalisme, ordentlighed og fleksibilitet cementeret sig som en væsentlig spiller inden for ejendomsadministration, hovedsageligt med fokus på større, professionelle investorer, mens Ejendomsvirke i mere end 20 år har vist stor styrke og overbevisende kompetencer inden for drift og vedligeholdelse af ejendomme.

Thomas Windtberg, der fortsætter som CEO for den fusionerede virksomhed, glæder sig over fusionen og ser frem til den opgave, der ligger foran ham:

”Med fusionen integreres to virksomheder med hver sine primære styrker, så vi vil i den fusionerede virksomhed kunne tilbyde en endnu bedre service på den samlede pakke indenfor ejendomsadministration og -drift. Desuden får vi en størrelse, der giver øgede muligheder i forhold til udvikling, digitalisering og smarte løsninger.”

Fusionen sker i forlængelse af, at Taurus Ejendomsadministration opkøbes af PHM Danmark, der i forvejen ejer Ejendomsvirke. Bent Amsinck, afgående CEO for Ejendomsvirke, overgår i den forbindelse til en rolle i PHM Danmark, hvor han vil være med til at sikre kontinuitet og den fortsatte udvikling af PHM Danmark og de underliggende selskaber. PHM Danmark ansatte i juni 2023 Kasper Bygholm som CEO og ansvarlig for opbygning af den danske PHM-organisation.

“Jeg er begejstret for at meddele opkøbet og fusionen, der forener Taurus og Ejendomsvirke,” udtaler Kasper Bygholm, CEO for PHM Danmark, og fortsætter

“Dette strategiske skridt skaber en stærk synergi, der samler deres strategiske visioner og komplementære styrker. Dette partnerskab placerer PHM Group som en endnu stærkere markedsaktør og udnytter begge virksomheders iboende potentiale til fulde.”

Efter fusionen er der mere end 200 medarbejdere på landsplan i virksomheden, der har kontorer i både Aarhus, Storkøbenhavn og Nykøbing Falster. Der er dermed gode muligheder for nærhed til både drift og administration uanset ejendommenes placering. Der vil over de næste måneder blive arbejdet på at integrere de to virksomheder og sikre, at de bedste arbejdsmetoder, strukturer og arbejdsprocesser fra begge virksomheder bliver de bærende fremadrettet til gavn for både medarbejdere og kunder.