Institutionelle ejendomsinvestorer

(alle typer bygninger: butikcentre/domiciler, kontorhuse, boliger)

Når du som institutionel ejendomsinvestor samarbejder med Ejendomsvirke, kan du være sikker på, at du får en erfaren og faglig kompetent samarbejdspartner, som dækker hele Danmark. Vi arbejder i en flad struktur med hurtige beslutningsgange. Vi har fokus på, at driften af dine ejendomme skal være så effektiv og nem for dig, og helt problemfri for dine lejere. Vi arbejder med faste aftaler, god rapportering og klar kommunikation. Og vi leverer præcis det, som vi har aftalt.

Som kunde kan du selv vælge, hvor meget vi skal involveres i den daglige drift. Ofte tager vi os både af ejendomsdrift, -administration og -service, og når større ombygninger eller tilbygninger melder sig, har vi en dygtig og kompetent projektafdeling, som styrer alle projekter sikkert i havn.

Private investorer

(alle typer bygninger: domiciler, kontorer, boliger)
Når du som privat investor samarbejder med Ejendomsvirke, kan du være sikker på, at vi behandler din ejendom, som var det vores egen. Du får adgang til høj faglig ekspertise og en sparringspartner, som har fokus på at sikre værdien af din investering.

Kernen i vores forretning er ejendomsdrift – og service. Vores mål er at du opnår både en økonomisk gevinst og en større brugertilfredshed og fleksibilitet, når vi driver og servicerer din ejendom.

Vi fokuserer på solid kvalitet og godt stabilt samarbejde – også på den lange bane. Kvalitet og samarbejde der holder år efter år. Det er derfor vi har tilfredse kunder. Som kommer igen. Og igen. Og trofaste medarbejdere som bliver år efter år. Det giver stabilitet i de ydelser og services vi leverer.

Ejerboligforeninger / Andelsboligforeninger / Grundejerforeninger

Når I som ejerboligforening, andelsboligforening eller grundejerforening samarbejder med Ejendomsvirke får I en samarbejdspartner, som kan være med til at bevare og udvikle jeres ejendom.

I får adgang til et team af kompetente medarbejdere, som kan rådgive jer, og som kan være med til at skaffe jer gode aftaler med eksterne leverandører. Det betyder, at I får en velfungerende ejendom, som fungere i dagligdagen, er billigere i drift, og som bevarer sin værdi.
Hverdagen med din ejendom i centrum

I får jeres egen forvalter, som har sin daglige gang på ejendommen, og som håndterer de daglige opgaver

Forvalteren har typisk en håndværksmæssig baggrund, og er meget serviceminded. Han arbejder selvstændigt, har overblik og kan træffe beslutninger, som sikrer ejendommen en problemfri drift i hverdagen. Han klarer rigtig mange af opgaverne selv.